Sisustamisen uutuuksia: Ammattilaisen verhoratkaisut

Intohimomme on tuoda markkinoille uusia verhoratkaisuja, joilla sisustamisen ja rakentamisen ammattilaiset tekevät kohteistaan nerokkaasti ylellisimpiä kuin muilla – samoin kuin innokkaat sisustamisen harrastajat! Koska muuttuvia elementtejä on usein paljon – yksi tärkeimmistä ikkunoiden räätälöidyt koot – olemme huomioineet mittatilaus-mahdollisuuden ratkaisuissamme. Emme jätä sinua projektissasi yksin – olitpa sitten ammattilainen tai loppukäyttäjä – vaan haluamme myös palvelun laadun olevan enemmän kuin osaat edes odottaa: yrittäjä itse tiimeineen vastaa puheluihin ja sähköposteihin, ja tiedät aina missä tilausten ja toimitusten kanssa mennään. Monen vuoden kokemus alalta on 100% käytettävissäsi!

 

Ihanimmat verhoratkaisut

 

Puusälekaihtimet

Ihmisen luontainen tahto luontoon tekee näistä kaihtimista erityisen kiehtovia. Puusäleitä on kahta eri säleleveyttä: 25 mm ja 50 mm. Molemmista leveyksistä löytyy eri sävyvaihtoehtoja ja ne kaikki ovat todella kauniita. Puusälekaihtimet ovat enemmän kuin verho: ne tekevät tilasta kuin tilasta lämminhenkisen ja erittäin tyylikkäästi viimeistellyn. Sävyvaihtoehdot ovat esiteltyinä sivustollamme https://ihanin.fi/tuote/puusalekaihtimet-25mm-mittatilaus/ sekä https://ihanin.fi/tuote/puusalekaihtimet-50mm-mittatilaus/ .

 

Upeat puusälekaihtimet mittatilaustyönä

 

Alumiinisälekaihtimet

Klassikko, joka tekee paluun uusissa upeissa väreissä ja räätälöitävissä mitoissa! Sälettä on saatavilla kahdessa eri leveydessä: 16 mm ja 25 mm. Sävyvaihtoehtoja löytyy neutraaleista sävyistä jopa räväköihin väreihin asti. Vaihtoehdot esitellään sivustollamme https://ihanin.fi/tuote/alumiinisalekaihtimet-16-mm-mitt/ sekä https://ihanin.fi/tuote/alumiinisalekaihtimet-25-mm-mittatilaus/ .

Day & Night -rullaverho

Suuren suosion saavuttanut Day & Night -rullaverho on nyt saatavissa vakiokokojen lisäksi myös mittatilauksena. Tilatessasi mittatilauksena, sävyvaihtoehtoina on valkoinen sekä kaksi eri harmaan sävyä. Day & Night -rullaverhon raidalliset ja läpinäkyvät osat luovat päällekkäin rullautuessa ihanan sisustuselementin – puhumattakaan valonsäätelyn mahdollisuuksista.

Vinkki! Joskus budjetti tyrehtyy, mutta projekti täytyy viedä maaliin kunnialla. Valikoimiimme tulee kesäkuussa vakiomittainen*) valkoinen Day & Night -rullaverho, jonka hinta ihanin.fi-verkkokaupassa on superhalpa alk. 29,90 ja toimitus nopea 2 – 3 arkipäivää!
*) Leveydet 70, 100, 120, 140, 160, 180 cm x vakiokorkeus 185 cm

 

Ylellinen Day & Night -rullaverho

 

Digipainettu rullaverho

Tämä verho mahdollistaa vaikka mitä! Sen lisäksi että se on saatavissa mittatilauksena, siihen voi painattaa kuvia, tekstejä, logoja, jne. Rullaverhokankaasta on mahdollista toteuttaa myös muita sisustuselementtejä, kuten tauluja ja akustisia levyjä. Katso inspiraatiota https://ihanin.fi/tuote/digiprint-rullaverho-mittatilauksena/ .

 

Suunnittele omat verhosi!

 

Laser Cut -rullaverho

Valon ja varjon leikittely on vaikuttavaa tämän ratkaisun avulla! Vain taivas on rajana eri mahdollisuuksille, sen lisäksi itse verhon mitat ovat tilattavissa räätälöidysti. Katso lisää https://ihanin.fi/tuote/laser-cut/ .

Screen-rullaverhot

Screen-rullaverhot soveltuvat mm. lasitetuille parvekkeille, sisätiloihin ja toimistotiloihin. Verho on parhaimmillaan juuri suurissa tiloissa, sillä vain muutama verho riittää peittämään isommankin pinnan.
Se antaa loistavan lämpö- ja häikäisysuojan säilyttäen kuitenkin näkyvyyden. Screen-kangas pysäyttää tehokkaasti jopa 95 % uv-säteilystä. Katso lisää https://ihanin.fi/tuote/screen-rullaverho-valkoinen/ .

Moottorisoidut ratkaisut

Kun haluat kohteesi huokuvan ylellisyyttä, asennat sinne moottorisoidut verhokiskot. Akkukäyttöinen patteristo ei vaadi häiritseviä johtoja, vaan kokonaisuus on rauhallinen ja tyylikäs. Käyttipä ratkaisua sitten olo- tai makuuhuoneessa, hotellihuoneessa tai kokoustiloissa, vaikutus on taattu! Kysy tuotekorttia ja tarjousta info@ihanin.fi. Halutessasi voit tilata myös mallikiskon hintaan 190,-.

Valikoimamme monipuolistuu heinäkuussa moottorisoiduilla mittatilaus-rullaverhoilla! Niistäkin voit tiedustella ennakkoon info@ihanin.fi.

Ostoskori