Kaihtimet

Kaihtimien avulla pystyt säätämään sisälle tulevaa valon määrä tehokkaasti, nopeasti ja helposti. Ne ovat toimiva aurinkosuojaratkaisu, jotka antavat tyylikkään häikäisy- ja näkösuojan. Valikoimassamme on erilaisia kaihdinratkaisuja niin kodin, työpaikan, kuin vaikkapa vapaa-ajan asunnon ikkunoihin. Kaihdinvalikoimastamme löytyvät laadukkaat alumiinisälekaihtimet ja tyylikkäät puusälekaihtimet. Alumiiniset sälekaihtimet ovat joustavat, kevyet, helppohoitoiset ja kompaktit kaihtimet. Ne soveltuvat hyvin ikkunaan, jonka kaihdin avataan ja suljetaan päivittäin. Puiset kaihtimet puolestaan tuovat tilaan näyttävyyttä ja toimivat sisustuselementtinä kaikissa kuivissa huonetiloissa. Puu luo aitona luonnonmateriaalina lämpimän ja harmonisen tunnelman.

Sälekaihtimet mittatilaus

Sälekaihtimet ovat näppärä ratkaisu, kun haluat helposti säädeltävän verhokokonaisuuden. Kaihtimien avulla voit estää auringon paistamisen suoraan huoneeseen, voit pimentää huoneen yöksi ja pitää sen myös viileämpänä kuumina päivinä. Valon määrää on erittäin helppo säädellä kaihtimien avulla. Voit esimerkiksi televisiota katsoessa estää auringon heijastumisen ruutuun ja nauttia tunnelmallisen elokuvahetken myös valoisana päivänä. Sälekaihtimet pitävät myös uteliaiden katseet loitolla.

Sälekaihtimien lisäksi löydät meiltä myös muut pimennysratkaisut, kuten laskosverhot, rullaverhot ja screen-verhot

Meiltä tilaat sälekaihtimet myös mittatilauksena ja materiaaleista valittavanasi on alumiini tai puu. Olitpa vailla kaihtimia sisätiloihin tai halusitpa muuttaa parvekkeesi mukavaksi oleskeluhuoneeksi, valikoimastamme löydät sälekaihtimet ja rullaverhot kaikkiin käyttötarpeisiin. Naapurien katseista ei tarvitse murehtia edes parvekkeella tai lasitetulla terassilla, kun sulkee sälekaihtimet ja siirtyy kodin rauhaan.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kysy lisää mittatilaustuotteista!

Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

0
    Ostoskori
      Lisää alekoodi