Alumiinisälekaihtimet

Kun etsit helposti säädeltävää verhoratkaisua, valitse silloin sälekaihtimet. Kaihtimien avulla pystyt säätämään sisälle tulevaa valon määrää nopeasti ja helposti. Ne ovat toimiva ja tyylikäs aurinkosuojaratkaisu, jotka tarjoavat sekä häikäisy- että näkösuojaa. Kaihtimet pimentävät huoneen yöksi ja pitävät sen viileämpänä kuumina päivinä. Televisiota katsoessa voit sälekaihtimien avulla estää auringon heijastumisen ruutuun ja nauttia tunnelmallisen elokuvahetken keskellä valoisinta päivää. Alumiinisälekaihtimet ovat joustavat, kevyet, helppohoitoiset ja kompaktit kaihtimet. Ne soveltuvat hyvin ikkunaan, jonka kaihdin avataan ja suljetaan päivittäin. 

Valikoimastamme löytyy monenlaisia kaihdinratkaisuja niin kodin, työpaikan, kuin vaikkapa vapaa-ajan asunnon ikkunoihin. Kaihdinvalikoimastamme löytyvät alumiinisten sälekaihdinten lisäksi laadukkaat ja tyylikkäät puusälekaihtimet. Sälekaihtimien lisäksi löydät meiltä myös muut pimennysratkaisut, kuten laskosverhot, rullaverhot ja screen-verhot.

Sälekaihtimet mittatilauksena

Olitpa vailla kaihtimia sisätiloihin tai halusitpa muuttaa parvekkeesi mukavaksi oleskeluhuoneeksi, valikoimastamme löydät sälekaihtimet ja rullaverhot kaikkiin käyttötarpeisiin. Naapurien katseista ei tarvitse murehtia edes parvekkeella tai lasitetulla terassilla, kun sulkee sälekaihtimet ja siirtyy kodin rauhaan. Sälekaihtimet pitävät  uteliaiden katseet tehokkaasti loitolla. Sälekaihtimia valmistamme myös mittatilaustyönä, joten meiltä saat varmasti juuri sinun tilaasi sopivat sälekaihtimet.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja kysy lisää mittatilauskaihtimista!

Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

0
    Ostoskori
      Lisää alekoodi