Parvekeverhot

Leveys

Korkeus

Väri

Valitut vaihtoehdot

Sisusta lasitettu parvekkeesi laadukkailla ja tyylikkäillä rullaverhoillamme ja nauti kesästä! Löydät valikoimastamme tehokkaat Screen- rullaverhot, jotka antavat lämpö- ja häikäisysuojaa. Screen- rullaverho pysäyttää jopa 95 % uv-säteilystä! Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi.

Parvekeverhoilla teet lasitetusta parvekkeestasi viihtyisän tilan, jossa on mukava oleskella kuuminakin kesäpäivinä. Parvekeverho estää lämmön ja häikäisyn pääsyn sisälle säilyttäen kuitenkin näkyvyyden. Rullaverho säilyttää näkyvyyden valoa kohden ja suodattaa erittäin tehokkaasti UV- säteilyn ja lämmön pääsyn huoneistoon.

Valikoimastamme löydät Screen- rullaverhot ja liukurullaverhot:

  • Screenrullaverhot soveltuvat mm. lasitetuille parvekkeille, sisätiloihin ja toimistotiloihin. Verho on parhaimmillaan juuri suurissa tiloissa, sillä vain muutama verho riittää peittämään isommankin pinnan. Screen kangas pysäyttää tehokkaasti jopa 95 % uv-säteilystä.
  • Kiskossa liukuvat liukurullaverhot mahdollistavat verhojen siirtämisen sivusuunnassa pois avautuvan ikkunan edestä. Liukurullaverhojärjestelmän vahvuus on juuri sen vaivaton käyttö ja nopea siirretävyys. Liukukiskon pituus määräytyy tarpeen mukaan. Paketti sisältää liukurullaverhon, mekanismin ja liukukiskon.
Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

Ostoskori