Toimitusehdot

YLEISTÄ

Ihanin-verkkokaupan tuotteita myy TecDec Marketing Oy. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://ihanin.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Jokaisen tilauksen yhteydessä sovelletaan voimassa olevia toimitusehtoja.

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voitte tehdä verkkokaupassamme ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudutte palvelussa kätevästi ja voitte valita teille parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössänne olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, S-pankki, Säästöpankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksytte Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydätte kassalta.

Mikäli teillä on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, olettehan yhteydessä suoraan Klarnan asiakaspalveluun p. 09 – 425 99 771 arkisin klo 8.00–18.00.

TOIMITUSAIKA, TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimitusaika vakiotuotteet: mikäli tilaus saapuu arkipäivänä ennen kello 12, pyrimme siihen, että tilaus lähtee varastoltamme saman päivän aikana.
Toimitusaika mittatilaustuotteet: noin 3 – 4 viikkoa
Toimitustapa: Matkahuolto Lähellä -paketti
Toimituskulut: 10,00 €

Kaikki yli 200 euron tilaukset ilman toimituskuluja.

Toimituksia koskevat kyselyt, otattehan yhteyttä puhelimitse numeroon 050 475 0377 tai sähköpostilla info@ihanin.fi.

PERUUTTAMIS- JA PALAUTUSEHDOT

Ihanin-verkkokaupan palautuslomake tästä [PDF] 

Teillä on oikeus peruuttaa tekemänne sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Huomioittehan, että mittatilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (sähköpostilla: info@ihanin.fi, puh. 050 475 0377, TecDec Marketing Oy, Purokatu 9 A, 21200 Raisio) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (mieluiten sähköpostilla).

Jos peruutatte tekemänne sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Teidän tyytyväisyytenne on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tuotteiden vaihto ja palautus on teille
maksutonta.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSEN SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai teille on toimitettu väärä tuote, ilmoittakaa virheestä välittömästi sähköpostilla info@ihanin.fi tai puhelimitse 050 475 0377.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa / kuljetusliikkeessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin / kuljetusliikkeelle.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Tutustukaa ennen tilaustanne kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ihanin-verkkokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.