Rullaverhot

Leveys

Korkeus

Väri

Valitut vaihtoehdot

Rullaverhoilla luot sisustukseen tyylikkään tunnelman ja säätelet huoneen valoisuutta vaivattomasti. Rullaverho suojaa sekä katseilta että auringolta, ja se on nopea sekä helppo vetää ikkunan suojaksi tarvittaessa.

Valikoimastamme löydät läpikuultavat peittävät rullaverhot  sekä pimentävät rullaverhot, jotka pimentävät huoneen täydellisesti ja pitää sen viileänä. Meiltä myös upeat day & night-rullaverhot, screen-rullaverhot sekä ekologiset bamburullaverhot.

Ammattimaiset aurinkosuojat tarjoavat huomattavasti enemmän hyötyjä kuin pelkän valon säätelyn. Oikean suojauksen lisäksi verhoilta vaaditaan käyttömukavuutta niin kotona, vapaa-ajan asunnolla kuin toimistolla ja julkisissa tiloissa.

Auringonsuojauksen tärkeimpänä tavoitteena on estää auringonsäteilyn haittavaikutukset sisäolosuhteisiin ja energiankulutukseen – terveysvaikutuksia unohtamatta. Siksi oikean verhotyypin valinnalla on suuri merkitys. Valinta vaikuttaa mm. lämpöviihtyvyyteen, visuaaliseen viihtyvyyteen, akustiseen viihtyvyyteen sekä sisäilman laatuun.

Vinkit sopivan rullaverhon tilaamiseen

• Tarvitsetko pimentävää kangasta vai läpikuultavaa peittävää kangasta taikka teknistä screen-kangasta?

• Leveys on aina kokonaismitta ja kangas on noin 4 cm kapeampi (noin 2 cm per puoli).

• Pimentävillä rullaverhoilla suosittelemme ottamaan aina noin 5 – 10 cm aukkoa leveämmän mitan, jotta estetään tehokkaasti sivuilta tulevan valon määrä huoneeseen.

• Vakiokokoiset rullaverhot on mahdollista kaventaa myös kotikonstein.

• Rullaverhot voidaan asentaa kattoon tai seinään ja kannakkeet tulevat pakkauksen mukana. Tarvittavat proput täytyy hankkia itse.

• Rullaverhoa ei saa koskaan laskea niin alas, että putki tulee näkyviin.

• Rullaverhojen korkeus on ilmoitettu niin, että putkelle jää aina tarvittava määrä kangasta.

• Rullaverhoissa on aina sivusäätömekanismi, joka voidaan laittaa oikealle tai vasemmalle puolelle.

•  Mikäli ikkunat sijaitsevat korkealla tai haluat ripauksen ylellisyyttä, kannattaa tiedustella moottorisoituja ratkaisuja asiakaspalvelustamme.

Pimentävä rullaverho – myös mittatilauksena

Tiesitkö, että pimentävän rullaverhon avulla voit parantaa huomattavasti unenlaatuasi? Pimentävä rullaverho on oikea ratkaisu sinulle, joka heräät helposti aamuaurinkoon tai esimerkiksi teet vuorotyötä ja nukut välillä myös päivisin. Pimentävät verhot pitävät myös kesähelteillä huoneen viileänä ja talvisin estävät lämmön karkaamisen.

Valikoimastamme löydät sekä heti toimitukseen saatavat valmisrullaverhot että mittojen mukaan valmistettavat mittatilausrullaverhot. Tilaa pimentävät rullaverhot vakiokokoisen täältä ja mittatilauksena täältä.

Verhoa on saatavilla myös kierrätetyillä ja palosuojatuilla kankailla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tee mittatilaus helposti verkkokaupassamme!

Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

0
    Ostoskori
      Lisää alekoodi