Laskosverhot

Leveys

Korkeus

Väri

Valitut vaihtoehdot

Laskosverhot ovat ajattomat ja tyylikkäät

Monikäyttöiset laskosverhot ovat tyylikäs valinta kodin jokaiseen huoneeseen. Laskosverhot sopivat niin keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin, tai vaikkapa mökille. Laskosverhot tuovat pehmeää ja sisustuksellista ilmettä sekä vähentävät tehokkaasti tilan kaikumista. Laskosverhot sopivat klassisen ulkonäkönsä vuoksi moniin eri sisustustyyleihin ja antavat aurinkosuojaa tilaan kuin tilaan.

Laskosverhot mittatilauksena

Ammattimaiset aurinkosuojat tarjoavat huomattavasti enemmän hyötyjä kuin pelkän valon säätelyn. Oikean suojauksen lisäksi verhoilta vaaditaan käyttömukavuutta niin kotona, vapaa-ajan asunnolla kuin toimistolla ja julkisissa tiloissa.

Auringonsuojauksen tärkeimpänä tavoitteena on estää auringonsäteilyn haittavaikutukset sisäolosuhteisiin ja energiankulutukseen – terveysvaikutuksia unohtamatta. Siksi oikean verhotyypin valinnalla on suuri merkitys. Valinta vaikuttaa mm. lämpöviihtyvyyteen, visuaaliseen viihtyvyyteen, akustiseen viihtyvyyteen sekä sisäilman laatuun.

Kun laskosverho teetetään ikkunan mittojen ja tarpeiden mukaisesti, verho tulee sopimaan täydellisesti sisustukseen ja kestää pitkään. Voit valita laajasta väri- ja kangasvalikoimastamme sekä haluamasi ohjausmekanismin. Laskosverho voidaan teettää myös läpikuultavasta kankaasta, mikäli tilaa ei tarvitse erityisesti pimentää. Peittävä laskosverho suojaa tehokkaasti katseilta ja estää suoran valon pääsyn sisätilaan.

Mikäli ikkunat sijaitsevat korkealla tai haluat ripauksen ylellisyyttä, kannattaa tiedustella moottorisoituja ratkaisuja.

Verhoa on saatavilla myös kierrätetyillä ja palosuojatuilla kankailla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tee mittatilaus helposti verkkokaupassamme!

Pimentävä laskosverho helpottaa nukahtamista

Ajattele; 50 vuotta sitten ulkona vietettiin jopa 90 % ajasta, kun taas nykyään vietämme 90% ajasta sisätiloissa! Päivänvalo vaikuttaa mm. unenlaatuun, hormonitasoihin, aineenvaihduntaan ja kehon lämpötilaan. Pimentävä verho on tehokkain vaihtoehto estämään päivänvalon pääsemisen sisätilaan ja siten parantamaan unenlaatua.

Laskosverho voidaan valmistaa joko kokonaan pimentävästä kankaasta tai vuorittamalla verho pimentävällä kankaalla. Pimentävissä verhoissa on tärkeää, että verho on riittävän leveä, jolloin valo ei pääse pilkistämään verhon reunoilta.

Jos haluat lisätä huoneen sisustuksellisuutta, voit myös tilata samasta materiaalista ja sävystä toteutetut tyylikkäät sivuverhot.

Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

0
    Ostoskori
      Lisää alekoodi