Laskosverhot

Leveys

Korkeus

Väri

Valitut vaihtoehdot

Ammattimaiset aurinkosuojat ovat paljon enemmän kuin minkä tahansa verhon alas vetäminen. Oikean suojauksen lisäksi verhoilta vaaditaan käyttömukavuutta niin kotona ja vapaa-ajan asunnolla kuin toimistolla ja julkisissa tiloissa.

Auringonsuojauksen tärkeimpänä tavoitteena on estää auringonsäteilyn epäedullinen vaikutus sisäolosuhteisiin ja energiankulutukseen – terveysvaikutuksia unohtamatta. Siksi oikean verhotyypin valinnalla on suuri merkitys. Valinta vaikuttaa mm. lämpöviihtyvyyteen, visuaaliseen viihtyvyyteen, akustiseen viihtyvyyteen sekä sisäilman laatuun.

Hyvän suojauksen ohessa on kuitenkin muistettava, että tarvitsemme joka päivä myös luonnonvaloa nollataksemme biologisen kellomme. Ajattele: 50 vuotta sitten ulkona vietettiin jopa 90 % ajasta, kun taas nykyään vietämme 90% ajasta sisätiloissa! Päivänvalo vaikuttaa mm. unen laatuun, hormonitasoihin, aineenvaihduntaan ja kehon lämpötilaan.

Merkittävin vaikutus valolla on unen laatuun. Hyvään unen laatuun voimme vaikuttaa oikean verhotyypin valinnalla, kuten valitsemalla pimentävä kangas ja huomioimalla riittävästi kangasta sekä pysty- että leveyssuuntaan. Tiesitkö, että myös laskosverho on saatavilla pimentävänä. Halutessasi tehostaa visuaalista pehmeyttä, voit lisäksi valita samasta materiaalista ja sävystä toteutetut tyylikkäät sivuverhot!

Mikäli ikkunat sijaitsevat korkealla tai suunnitelmissa on ripaus hotellinomaista ylellisyyttä, kannattaa tiedustella moottorisoituja ratkaisuja.

Nopea toimitusaika

Nopea toimitusaika:
vakiotuotteilla 2-5 arkipäivää

Mittatilaus

Mittatilaustuotteiden toimitusaika:
2-4 viikkoa

Paytrail maksu

Maksu Paytraililla
verkkopankki, osamaksu, lasku

Ostoskori