mittatilausverhot.fi on uusi verkkokauppa, jossa voit tilata räätälöidysti tarpeisiisi sopivat verhot

Showing all 3 results

Suunnitteletko verhoja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, mutta et löydä juuri nyt täältä Ihanin-verkkokaupasta verhokokoja, jotka sopisivat täydellisesti ikkunoihisi? Mittatilausverhot.fi-verkkokaupassamme voit valita verhotyypin, kankaan, värin ja mitat tarpeidesi mukaan! Tuotemerkkejämme ovat sielläkin muun muassa Ihanin ja Hasta. Klikatessasi verkkokaupan linkkiä siirryt uuteen verkkokauppaan.

Tänään ja tulevaisuudessa isot lasipinnat aiheuttavat haasteita, kuten akustiikka, lämpöviihtyvyys ja näkösuojaus. Auringonsuojauksen haasteisiin tarvitaan myös innovatiivisia ratkaisuja, kuten valikoimissamme oleva nerokas Hasta Tension -rullaverho. Ratkaisu on erinomainen etenkin silloin, kun et halua tai et voi tehdä ikkunankarmeihin reikiä.

Mittatilausverhot.fi-verkkokaupassa maksaminen on helppoa ja turvallista Klarna-maksupalvelun avulla. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan selkeästi muun muassa tuotteet ja hinnat. Toimitusajat tilauksille ovat noin 2 – 4 viikkoa. Ne toimitetaan Matkahuolto lähellä -pakettina.

Verkkokauppamme valikoimaa tullaan päivittämään intohimolla ja suurella sydämellä, tervetuloa inspiroiville ostoksille!