Pimentävät rullaverhot

Showing all 8 results

Ammattimaiset aurinkosuojat ovat paljon enemmän kuin minkä tahansa verhon alas vetäminen. Oikean suojauksen lisäksi verhoilta vaaditaan käyttömukavuutta niin kotona ja vapaa-ajan asunnolla kuin toimistolla ja julkisissa tiloissa.

Auringonsuojauksen tärkeimpänä tavoitteena on estää auringonsäteilyn epäedullinen vaikutus sisäolosuhteisiin ja energiankulutukseen – terveysvaikutuksia unohtamatta. Siksi oikean verhotyypin valinnalla on suuri merkitys. Valinta vaikuttaa mm. lämpöviihtyvyyteen, visuaaliseen viihtyvyyteen, akustiseen viihtyvyyteen sekä sisäilman laatuun.

Hyvän suojauksen ohessa on kuitenkin muistettava, että tarvitsemme joka päivä myös luonnonvaloa nollataksemme biologisen kellomme. Ajattele: 50 vuotta sitten ulkona vietettiin jopa 90 % ajasta, kun taas nykyään vietämme 90% ajasta sisätiloissa! Päivänvalo vaikuttaa mm. unen laatuun, hormonitasoihin, aineenvaihduntaan ja kehon lämpötilaan.

Merkittävin vaikutus valolla on unen laatuun. Hyvään unen laatuun voimme vaikuttaa oikean verhotyypin valinnalla, kuten pimentävällä rullaverholla tai pimentävällä sivuverholla – ja tietenkin näiden molempien kokonaisuudella.

Mikäli ikkunat sijaitsevat korkealla tai suunnitelmissa on ripaus hotellinomaista ylellisyyttä, kannattaa tiedustella moottorisoituja ratkaisuja.

Toisinaan emme halua tai emme saa tehdä reikiä ikkunankarmeihin. Tähän on kehitetty mitä nerokkain ratkaisu: Hasta Tension -aukkokiinnitteinen rullaverho. Verhotanko jännitetään ikkuna-aukkoon, eikä asennukseen tarvita ruuveja eikä reikiä!

Kaikissa tuotteissamme on huomioitu lapsiturvallisuus.