Rullaverho, kiinnitys ilman ruuveja ja reikiä! Voiko verhon asentaminen olla näin helppoa?

Oletko sinäkin aina unelmoinut rullaverhosta, jota ei tarvitse ruuvata eikä porata seinään? Kyllä, se on mahdollista! Tällaiset rullaverhot sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille ja vuokra-asuntoihin, joissa ei ole lupaa tehdä reikiä tai niitä ei haluta. Asennus on nopeaa ja vaivatonta, et tarvitse edes työkaluja!

HASTA TENSION

Patentoitu Hasta Tension™ -kiinnitysmekanismi mahdollistaa rullaverhojen kiinnityksen aukkoihin ja  suuriin ikkunoihin, joiden karmirunkoihin ei haluta tai ei ole lupaa tehdä reikiä.

Kiinnitysmekanismi perustuu kahteen korkealla kitkapinnalla olevaan päähän, jotka kiinnittyvät lujasti karmeihin. Mekanismin vaihdetta kiertämällä rullaverhon leveys kasvaa tarvittavaan leveyteen, ja se jännittyy karmien väliin. Maailmanlaajuisesti patentoitu kiinnitysmekanismi on kehitetty Hasta®-rullaverhoille.

Hasta Tension rullaverho valmistetaan asiakkaiden tarpeiden ja mittojen mukaan täsmälleen oikean kokoiseksi. Löydät kyseisen rullaverhon mittatilausvalikoimastamme: https://ihanin.fi/rullaverhot/screen-rullaverho-mittatilaus/.

Alta löydät videon Hasta Tension rullaverhon asennuksesta.

HASTA MULTIFIX

Tehokas Hasta Multifix rullaverho on helposti ja nopeasti asennettavissa puristamalle se  suoraan ikkunakarmiin, pakkauksen mukana tulevilla kannakkeilla, ei ruuveja, ei reikiä! Verho seuraa mukana, kun ikkuna aukaistaan. Hasta Multifix verho voidaan asentaa sekä sisään- että ulospäin avautuviin ikkunoihin.

Löydät Hasta Multifix rullaverhot mittatilaustuotteistamme: https://ihanin.fi/mittatilaus/pimentava-rullaverho-mittatilaus/
Huom. Hasta Multifix pimentävä rullaverho löytyy myös vakiotuotteista: https://ihanin.fi/rullaverhot/pimentavat-rullaverhot/

Alta löydät videon Hasta Multifix rullaverhon asennuksesta.

KANKAAT

Hasta Multifix ja Hasta Tension rullaverhot ovat saatavilla pimentävällä, peittävällä ja Screen- kankaalla.

  • Screen- kangas antaa loistavan lämpö- ja häikäisysuojan säilyttäen näkyvyyden ulos.
  • Pimentävällä kankaalla pääset nauttimaan laadukkaasta unesta.
  • Peittävä kangas on erinomainen valinta, jos et halua täydellistä pimennystä, mutta haluat suojaa auringolta ja katseilta.

Youtube videot:

Hasta Tension: https://www.youtube.com/watch?v=6BV6Khx7x48

Hasta Multifix: https://www.youtube.com/watch?v=3GH_fJ5YaVA

0
    Ostoskori
      Lisää alekoodi